lauantai 22. helmikuuta 2014

Arieslaiset

Aries-Teatterin kotisivut ovat kutakuinkin valmiina. Kunhan vielä löydämme sopivan tilan internetin maailmasta itsellemme, niin sivut ovat nähtävissä kaikelle kansalle.

Kotisivuja odotellessa voi katsastaa blogimme uuden linkin "Arieslaiset", joka löytyykin tuosta blogin ylälaidasta. Siellä on esitelty meitä, ketkä olemme Ariesta pyörittämässä; taustalla, hallinnossa, näyttelemässä, tekniikassa jne. Monenlaista hommaa on. Joillakin on mainittu tiettyjä vastuualueita, mutta yhdessä me tätä harrastusta puskemme eteenpäin!

Me arieslaiset olemme joukko teatterista ja sen tekemisestä kiinnostuneita nuoria -ja vähän vanhempiakin. Hyvösen Joni tuli vuoden 2012 lopulla juttelemaan minulle allekirjoittaneelle ideastaan perustaa ihan oma teatteri. Olimme tuolloin Jonin kanssa tutustuneet juurikin teatteriharrastuksen myötä. Minua asia kiinnosti ja niinpä ryhdyimme tuumasta toimeen. Arieslaisiksi haalimme teatteriharrastuksen kautta ystäviä ja tuttavia puolin ja toisin, ja pian meitä oli kymmenkunta innokasta nuorta mukana. Viralliseksi Aries tuli vuoden 2013 kesäkuussa.

Tällaisen homman perustaminen ei toki ole aivan yksinkertaista, ja kiinnostuksen lisäksi tarvitaan myös vakavaa suhtautumista ja sitoutumista teatterin tekemiseen, vaikka tämä onkin meille harrastus. Olemme kuitenkin harrastuksemme lyöneet astetta virallisemmaksi ja vakavammaksi. Ensimmäinen vuosi on ollut opettavainen monellakin saralla, mutta erityisesti hallinnollisten ja talousasioiden kannalta. Vaikka ensimmäiset esityksemme olivatkin onnistuneita, lähdemme nyt viisastunein mielin kohti uusia projekteja.

Vielä en lupaa seuraavan projektin julkistusta, mutta ehkäpä paikoin saamme kuulla uutta materiaalia tulevan jutun vastaavalta...

Teatterikuulumisiin!

Love, Kaya

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti